NÄSTA GENERATIONS PARKERING

Linkys drivkraft är att skapa parkeringslösningar som går över förväntningar av våra användare. Vår vision är att vara den mest intelligenta parkeringslösningen i utvecklingen av den smarta staden. Genom att tillhandahålla tjänster för bättre utnyttjande av infrastrukturen kring parkeringar och elektriska laddstationer främjar vi rörelse och tillgänglighet i staden.

Våra viktigaste mål

Vad vi gör

Motverka onödiga CO2-utsläpp, dyra tredjepartskostnader, slöseri med tid och frustration som ofta upplevs under parkeringsupplevelsen.

Vad vi skapar

En oberoende plattform som förbinder parkeringsekosystemet och laddning av elbilar i flera länder.

Hur vi går frammåt

Vi säkerställer utveckling genom försäljning, produktutveckling, partnerskap och förvärv. Alla är nyckelkomponenter i vår strategi.

Lär känna Linky teamet

Linky teamet består av begåvade och hårt arbetande medarbetare som är dedikerade till att göra Linky till den bästa parkeringsappen på marknaden. Möt några av våra teammedlemmar:

Sasa F.

CEO / Co-Founder

Omfattande erfarenhet inom parkeringsbranschen med imponerande resultat inom försäljning, marknadsföring, annonsering och företagsledning.

Kenan S.

CTO/ Co-Founder

Tar hand om utveckling och ser till att alla håller sig uppdaterade med företagets snabba tillväxt.

Selma G.

VP of Delivery

Stödjer teamet i deras dagliga uppgifter och undanröjer hinder så att varje teammedlem kan leverera bästa möjliga resultat.

Andrea J.

Business analyst

En mästare i analys, som tar de bästa besluten utifrån data.